Dragi kolegi, dobrodošli na prenovljeni spletni strani!

Stran sekcije je s prispevki preteklih generacij postala prava zakladnica znanja in izkušenj in želimo si, da bi jo s skupnimi močmi bogatili še naprej. Zato prav vsakega posebej pozivamo, da z nami deli prispevke, uporabne za našo skupnost. Dobrodošla so stara izpitna vprašanja, aktualne novice, dogodki in povezave. Posebej si želimo, da bi zaživela rubrika “raziskovanje”, kamor bomo objavljali specialistične naloge, članke ter doktorska dela. Raziskovalne dejavnosti v naši stroki je ogromno in žal nam je, da izsledki našega raziskovanja ostanejo neopaženi, hkrati pa menimo, da bo zbirka teh del uporaben in stimulativen zgled mlajšim generacijam.

Lepo se zahvaljujemo Matevžu Trdanu, ki je zaslužen za novo podobo strani. Na njej potekajo končni popravki in se bo v prihajajočih dneh še nekoliko spreminjala. V splošnem si želimo, da stran živi skupaj s sekcijo, tako da bodo posodobitve stalnica tudi v prihodnosti.

Ker otvoritev spletne strani sovpada z božično-novoletnimi prazniki vnaprej prosimo za razumevanje in potrpežljivost kar se tiče odzivnega časa. 

Vesel božič in srečno novo leto vam želi ekipa SATOG!