SATOG soba

 

Soba, kjer domuje SATOG, se nahaja v prvem nadstropju »Babiške šole« (to je lesena stavba za Staro porodnišnico oziroma za Medicinsko fakulteto, do nje dostopate preko parkirišča ob Stari porodnišnici).

Soba je namenjena specializantom ginekologije in porodništva – za študij, počitek ali druženje. V sobi je približno 7 mest za študij – za mizami, na kavču in v udobnih naslanjačih. Na mizah sta 2 računalnika, povezana v mrežo Intraneta UKC in nudita dostop do zbirke UpToDate. Poleg tega so na računalnikih naloženi vsi relevantni specializantski seminarji zadnjih let kot tudi obsežna mapa z raznoraznim uporabnim ginekološko porodniškim gradivom in literaturo.

Knjižna zbirka v SATOG sobi ni najbolj aktualna, se bomo pa v prihodnje potrudili, da jo osvežimo z relevantnim, novejšim gradivom. Vsak od vas je dobrodošel, da prispeva, če ima doma kaj odsluženega. Odnašanje gradiva iz SATOG sobe ni dovoljeno.

V sobi je tudi hladilnik, grelnik vode in nekaj osnovnega pribora – za pripravo toplega napitka ali malice. Sobo lahko uporabljate v službenem času, ko ste prosti delovnih obvez in želite študirati, po službi, ali med študijskim dopustom. V njej najdete mir in dobro energijo za uspešen študij, prav tako nudi prijetno zavetje za sprostitev in klepet.

Sobo smo v želji po prijetnem okolju za učenje in druženje s skupnimi močmi jeseni 2018 udarniško prenovili. Vse, ki jo boste uporabljali, zato prosimo, da jo čuvate in se do pohištva in stvari obnašate, kot da so vaši. Saj to tudi so, naši skupni.

Soba je zaklenjena, ključe sobe in vhoda v babiško šolo lahko najdete pri vratarici na Ginekološki kliniki vsak delovnik od 6.30 do 20.00, ob sobotah do 13.00.