10. šola reproduktivnega zdravja žensk 2024

10. šola reproduktivnega zdravja žensk 2024

Spoštovani!

V Slovenskem menopavznem društvu in Združenju za ambulantno ginekologijo skrbimo za ohranjanje in nadgradnjo strokovnega znanja, zato tudi letos nadaljujemo s tradicijo prirejanja izobraževanj.

Letošnja jubilejna 10. šola reproduktivnega zdravja žensk 2024 bo ponovno organizirana v štirih terminih, z namenom, da si lahko vsak udeleženec izbere datum, ki mu osebno najbolj ustreza. Ker pa smo nekoliko že spoznali zakonitosti Covid -19, smo se odločili, da tudi letos ponudimo kombiniran model šole. V obdobjih, ko predvidoma ni vrhov okužb, bomo izvedli termine šole v živo, ostale termine pa spletno.

Spomladanska termina sta: sreda, 13. marca (spletno) in torek, 23. aprila 2024 (v živo, na Zdravniški zbornici Slovenije v Ljubljani).

Prijave bomo sprejemali:

  • za 1. termin šole do vključno 6. marca,
  • za 2. termin šole do vključno 16. aprila.

Po teh datumih prijave ne bodo več možne.

Kotizacija znaša 90 Eur (DDV vključen), upokojenci in specializanti so oproščeni. Prosimo, da rubriko o plačniku skrbno izpolnite in kotizacijo poravnate že pred začetkom izobraževanja.

Zdravnikom, farmacevtom in medicinskim sestram / babicam / zdravstvenikom bodo dodeljene kreditne točke.

V primeru težav s prijavo oz. ostalih vprašanj, nam pišite na infoginek@gmail.com. Kot zadevo navedite “Prijava – 10. šola – 2024”. Navedite tudi ime in priimek, ter elektronski naslov za prijavo.

Veselimo se vaše udeležbe!