New Insights on Fetal Growth Restriction

New Insights on Fetal Growth Restriction

14. junija 2024 se bo v naši bližini odvil kongres z naslovom “New Insights on Fetal Growth Restriction”. Organizacijski odbor je za člane ZPMS pripravil posebno ponudbo, in sicer znižano plačilo kotizacije za večje število udeležencev. Omogočajo znižano plačilo za skupino specialistov/specialistk, skupino specializantov/specializantk ali pa za udeležbo preko spleta. Ne glede na način udeležbe pa vsi udeleženci do video vsebin dostopajo še 30 dni po zaključku kongresa. Uradni jezik srečanja je angleščina. Program srečanja pripenjamo spodaj.
Standardna kotizacija za specialiste znaša 160 € (z DDV), za specializante 100 € (z DDV) in 122 € (z DDV) za online udeležbo. Višina popusta je odvisna od števila prijav, giblje se med 10 – 25%.
Vse zainteresirane člane prosimo, da se do 12. aprila 2024 prijavijo preko ZPMS, lahko kar v odgovoru na to sporočilo ali pa na e-mail naslov: perinatologija.si@gmail.com.
Poleg imena in priimka nam sporočite še svoj profil (specialist_ka/specializant_ka) ter način udeležbe – v živo ali online.